0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Om oss

Fine Brands Sweden AB är ett relativt nytt bolag under ledning av några av nordens mest erfarna människor inom vin & spritbranschen, både lokalt och internationellt. Inom vår sfär har vi redan etablerat Fine Brands i Finland, Norge och Estland. Vi kommer att hålla en tydlig kvalitetsinriktning, och genom vårt stora internationella nätverk sätta ihop en ledande portfölj av kvalitetsviner samt väl utvalda och spännande spritprodukter. Vår strategi är att via ledande marknadsexpertis, varumärkesfokus, och kvalitetssäkra produkter, stärka och vidareutveckla våra partners varumärken och säkerställa långsiktig tillväxt på den svenska marknaden.

Fine Brands är ett oberoende privatägt bolag där vi eftersträvar entreprenörskänsla och personligt engagemang, kombinerat med storföretagens kunskaper och distribution. Företagets kunder är primärt Systembolaget samt restaurangmarknadens aktörer.

Lars B Andersson, Managing Director/Partner

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år